Hoppa till sidans innehåll

Italienskt gästpass!

10 APR 2012 21:13
Missa inte när Ringmurens Cykelklubbs ordförande Georg Gyllenfjell tar oss med på en resa genom Italien till cykel!
  • Skapad: 10 APR 2012 21:13

georg

Georg Gyllenfjell heter jag som skall vara er gästinstruktör under några pass framöver. Jag har cyklat några år tilllsammans med Ringmurens cykelklubb där jag sedan 2008 också är ordförande.


Vad är då grejjen med cykling egentligen? Det finns nog lika många svar som cyklister, men för mig är det själva livsstilen. Klädmodet, stämningen innan starten på ett lopp, nya cyklar, nya prylar. För mig är ändå känslan av att susa fram längs vägarna antingen en varm sommardag på Gotland, eller ännu hellre förbi vinodlingarna längs vägarna i Emilia-Romagna tillsammans med kompisarna. Som ni förstår fyller cylingen mer en social funktion än något annat. Visst vill jag cykla fort, men det finns viktigare aspekter än det.


På mitt första pass med er kommer jag att ta med er till Italiens underbara vägar med solen och vinden i ryggen. Ni kommer att få åka längs både korta, långa och branta slingrande klättringar likaväl som vi tillsammans tar oss an härligt lugna och fina raksträckor. Kanske finns det tid för en cappuccino? Vi kommer att börja i staden Cesenatico och cykla samma vägsträcka som det allra mest populära motionstävlingen i Italien, nämligen ”Granfondo Nove colli”. Spännande!

 

Det italienska gästpasset äger rum onsdag 25 april kl 18.30. Boka en plats här!

Skribent: Johanna Selin

 

 

 

 

Postadress:
Lärbro IF - Fotboll
Forsavallen, Forsavallen
62452 Lärbro

Kontakt:
Tel: 0761041714, 0704223373
E-post: styrelsen@larbroif.s...

Se all info