Hoppa till sidans innehåll

Hur fungerar bokningen?

Det är jättelätt att boka in sig på ett spinningpass på Forsavallen! Skapa ett konto på denna sida där ditt användarnamn är din epostadress. Ange telefonnummer om du vill kunna bli nådd ifall ett pass till exempel blir inställt "i sista minuten". Då bokningssajten är en tredjepartstjänst rekommenderar vi att du inte väljer ett lösenord som du har på någon av dina viktiga konton.

 

Du kan boka så många pass du vill i förväg, men bara en plats per pass. 45 min innan passtart stänger bokningen och då går det inte längre att boka på sig eller avboka. Om du får förhinder efter denna tid mailar du till This is a mailto link.

 

Antalet bokningsbara cyklar är för närvarande 8 st. Om passet du önskar gå på skulle vara fullt hamnar du automatiskt på en väntelista om du bokar dig. Senast 45 min innan passtart får du sen besked om du har fått plats på passet.

 

Passet kommer att köras så länge minst en deltagare är inbokad. Om inga deltagare är inbokade 45 min innan passtart ska man räkna med att passet kan ställas in.

 

Det är alltid okej att chansa och dyka upp obokad till ett pass, men kom ihåg att passet kan vara fullt eller inställt.

 

 

 

 

Postadress:
Lärbro IF - Fotboll
Forsavallen, Forsavallen
62452 Lärbro

Kontakt:
Tel: 0761041714, 0704223373
E-post: styrelsen@larbroif.s...

Se all info